Skip to content

Brugte vinduer og døre til Jylland

Brugte vinduer og døre kan være med til at gøre dit byggeprojekt mere bæredygtigt. Når du bruger brugte byggematerialer, er du med at til at gøre byggebranchen mere bæredygtig. Det sker faktisk hver gang du køber brugt i stedet for at købe nyt. Når der produceres færre nye materialer, så udledes der mindre co2. Det er derfor en meget bæredygtig løsning. 

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte vores support, som nok skal hjælpe dig videre i processen.  

 


Hvor kan jeg købe brugte vinduer og døre på Jylland? 

GreenDozer fører et stort udvalg af brugte vinduer og døre online, som du kan bestille direkte til din dør eller byggeplads.  

Hvis du kun vil kigge på døre eller vinduer, kan du se vores udvalg nedenfor og læse mere om, hvor vi får materialerne fra: 

Brugte vinduer

Brugte døre

Det er desværre ikke muligt at komme ud og se produkterne fysisk, før du køber dem. Du er dog velkommen til at kontakte vores support, hvis du har opklarende spørgsmål til dine byggematerialer eller varer. Supporten står altid klar til at hjælpe dig.  

Ældre træ af højere kvalitet 

Bæredygtighed betaler sig. Når du køber brugte eller gamle vinduer og døre, så kan du typisk få vinduer af højere kvalitet til samme pris end nye vinduer. Så i stedet for at købe nye PVC-vinduer, så kan du finde brugte trævinduer. 

Du skal dog være opmærksom på, hvor mange lag glas, som du får i dit vindue. Isoleringsevne er også vigtigt, hvis du vil gøre dit færdigbyggede hus mere bæredygtigt og begrænse energien som skal bruges til at opvarme det. 

Jo flere lag glas der er i vinduet, jo mere vil de typisk isolere. To- og trelagsglas har en højere isoleringsevne end et lagsglas, hvilket på sigt vil give dig en besparelse.  
Læs mere om besparelsen på at skifte til 2- eller 3-lagsruder.

Vi sender ofte brugte vinduer og døre til Nordjylland, Randers og Aarhus