Skip to content

Brugte vinduer og døre

brugte hvide vinduer og døre med udsigt til en grøn have og røde fliserbrugte hvide vinduer og døre med udsigt til en grøn have og røde fliser

 

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af både brugte døre og vinduer. At købe brugt kan spare dig for tusindvis af kroner og du får også en mere bæredygtig løsning end hvis du købte fabriksnye døre og vinduer.  Så hvis du har brug for en ny hoveddør eller et nyt vindue til huset? Så er du kommet til det rette sted.  

 


Hvorfor skal jeg købe brugt?

Hvorfor skal jeg købe brugte vinduer og døreHvorfor skal jeg købe brugte vinduer og døre

 

Brugte vinduer og døre kan sikre dig en enorm besparelse. Hvis du skal bygge en tilbygning, så er det en stor besparelse, hvis du kan skære 20% - 50% af dine udgifter. Selvom du bare skal udskifte ét vindue, så kan dulige så godt tage besparelsen med. 

Derudover så hjælper du med at gøre byggebranchen mere bæredygtig, når du køber brugt. Der skal produceres færre vinduer og døre, hvis vi bruger de brugte, som står rundt i landet. 

Når du køber brugt, så kan det næsten ikke undgås at vinduet eller døren har slitage. Du kan finde en lang række guides, som viser dig, hvordan du eksempelvis kan male dine vinduer.  Vi anbefaler denne simple guide fra Bolius om maling af trævinduer.

Gammelt træ af højere kvalitet

En anden årsag til at købe fx brugte vinduer og døre er at de faktisk har træ af utrolig høj kvalitet. Det største problem med gamle vinduer og døre er at de kan have en forringet isoleringsevne.  De har typisk kun ét lag glas, hvilket er mindre isolerende end fx 2- og 3 lag glas.  

Så der er derfor en række variabler, som du skal overveje, når du skal vælge om du skal købe nye vinduer eller døre, købe brugte vinduer eller døre eller renovere dine nuværende.  

Hvor kan jeg købe brugte vinduer og døre?

GreenDozer fører et stort udvalg af brugte vinduer og døre online.  

Du kan læse mere om dem her: 

Hvis du gerne vil se produkterne fysisk før du køber dem, så er der en lang række virksomheder og genbrugsstationer i landet, som du kan tage ud og besøge. 

Vi sender ofte brugte vinduer og døre til Jylland, Fyn og Sjælland.