Skip to content

Brugte vinduer til Nordjylland

Hos GreenDozer kan du finde et unikt udvalg af brugte vinduer, som kan sendes til hele Nordjylland. Find de rette vinduer til dit behov, læn dig tilbage og få dem leveret til din hoveddør eller byggeplads.

Brugte og gamle vinduer bliver en større og større prioritet i byggebranchen. Det gælder generelt brugte byggematerialer. Derfor blev GreenDozer til. Det skal være nemmere at købe og afsætte brugte vinduer og byggematerialer. Du kan nemt kigge på vinduerne online, og finde de rette til netop dit behov. 

 


Gamle vinduer sendes til Nordjylland

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på platformen, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’.  

Det skyldes at vinduet har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange vinduer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide vinduet ud, sælges de på GreenDozer, som er en meget mere bæredygtig løsning. 

Brugte vinduer kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på GreenDozer, kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine vinduer i. Alle vinduerne på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af vinduets stand. Jo ringere stand, jo billigere vil vinduet typisk være.  

Vi sender ofte brugte vinduer til Aalborg, Hjørring og Holstebro.

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og afsætte brugte byggematerialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.