Skip to content

Brugte vinduer til Næstved

GreenDozer er en online platform med byggematerialer. Her kan du finde genbrugsvarer, helt nye overskudsvarer og basisvarer. Det, som bliver søgt mest på, er genbrugte vinduer. Genbrugte vinduer er i god kurs, da det er en yderst bæredygtig løsning og oftest en mere budgetvenlig løsning end helt nye vinduer af samme kvalitet. 

GreenDozer er udelukkende en online platform, så det er ikke muligt at se vinduerne fysisk, før du modtager dem. Til gengæld slipper du for bøvlet ved at hente varerne – alt det sørger vi nemlig for. Vi har nemlig hurtig levering og leverer lige til døren. 
 


Gamle vinduer sendes til Næstved

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’. Det skyldes at vinduet har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange vinduer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide vinduet ud, sælges de på GreenDozer, som er en meget mere bæredygtig løsning. 

Brugte vinduer kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på hjemmesiden, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine vinduer i. Alle vinduerne på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem. Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af vinduets stand. Jo ringere stand, jo billigere vil vinduet typisk være.  

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og afsætte brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. 

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.