Skip to content

Brugte vinduer til Holstebro

Vi fører et stort udvalg af brugte vinduer, som vi kan sende direkte til Holstebro. Brugte byggematerialer er en mere bæredygtig løsning, fremfor altid at bruge nye materialer. Med gamle vinduer gør du en forskel i byggebranchen og mindsker den samlede Co2 udledning i dit byggeri.

GreenDozer gør det nemt for dig at købe brugte vinduer online. Du kan se et udvalg af vinduer fra hele Danmark, og få dem sendt direkte til din dør eller byggeplads i Holstebro. Har du spørgsmål til processen? Så kontakt vores support, som nok skal hjælpe dig videre.  

 


Gamle vinduer sendes til Holstebro

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på platformen, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’.  

Det skyldes at vinduet har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange vinduer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide vinduet ud, sælges de på GreenDozer, som er en meget mere bæredygtig løsning. 

Brugte vinduer kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på hjemmesiden, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine vinduer i. Alle vinduerne på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af vinduets stand. Jo ringere stand, jo billigere vil vinduet typisk være.  

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og sælge brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.