Skip to content

Brugte vinduer til Fyn

Leder du efter brugte vinduer, som du gerne vil have sendt til Fyn? Så er du kommet til det rette sted. Hos GreenDozer kan du finde et unikt udvalg af brugte vinduer, som kan sendes direkte til din dør eller byggeplads. Du kan nemt gennemgå hele sortimentet, og finde de rette til dit behov.

Flere og flere danskere prioriterer brugte byggematerialer, da det er en mere bæredygtig løsning end at bruge nye. GreenDozer er skabt for at gøre denne proces nemmere. Find hvad du skal bruge online, og bestil det nemt. Har du spørgsmål? Så kan du kontakte vores support. De hjælper dig glædeligt videre.   

 


Gamle vinduer sendes til Fyn

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på platformen, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’.  

Det skyldes at vinduet har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange vinduer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide vinduet ud, sælges de på GreenDozer, som er en meget mere bæredygtig løsning. 

Brugte vinduer kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på hjemmesiden, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine vinduer i. Alle vinduerne på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem. Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af vinduets stand. Jo ringere stand, jo billigere vil vinduet typisk være.  

Stort set alle brugte vinduer du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde vinduer, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’.  

Vi sender ofte brugte vinduer til Odense.

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og afsætte brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle varerne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.