Skip to content

Brugte toiletter

Brugte toiletter - se det store udvalg på GreenDozerBrugte toiletter - se det store udvalg på GreenDozer


Vi har et stort udvalg af brugte og overskuds toiletter hos GreenDozer fra fx Ifö.  

Du kan vælge mellem brugte gulvstående toiletter, væghængte toiletter og bidet toiletter. Du skal derfor være opmærksom på beskrivelsen og billeder, før du bestiller. Det sikrer, du er tilfreds med bestillingen og varens tilstand, før du modtager den.  


Pris pr. stk

1.199,00 DKK 959,20 DKK
Kun  119,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

899,00 DKK 719,20 DKK
Kun  89,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Hvor får I toiletterne fra?

Toiletterne vil typisk være i overskud fra et byggeri eller en genbrugsvarer. Vi betegner vores brugte varer som genbrugsvarer.  
Genbrugsvarer er udvalgt og håndteret af professionelle nedrivere, der nedbryder varerne så de kan genbruges.  

Overskudsvarer opstår, hvis der er bestilt for meget til lager, hvis en kunde har lagt en ordre og annulleret den igen, hvis sæsonvarer udgår, eller ikke er blevet solgt, når der kommer en ny model eller produkter på markedet. De risikerer derfor at blive skrottet, og du redder den dermed fra at blive skrottet.  

Hvorfor købe et brugt toilet og er det billigere?

Vi fremhæver typisk de to vigtigste fordele ved at købe brugt; bæredygtighed og prisen.  
Når du køber en vare brugt, forlænger du levetiden på vores ressourcer. Du har dermed begrænset behovet for nye varer som skal produceres, og dermed begrænset dit behov for Co2 udledning.  

Det vil typisk også være billigere at købe et toilet brugt, fremfor at købe et nyt. Det samme gør som ofte gældende for brugte byggematerialer.  
Hvis du lægger de to fordele sammen, så får du det bedste fra begge verdener.  

Eftersom vi sælger genbrugsvarer, så er der stor udskiftning i vores sortiment af brugte toiletter. Hvis vi finder et toilet som du kan lide, så kan det være en fordel at bestille det hurtigt online. Det mindsker risikoen for at det bliver købt for næsen af dig. 

Hvis det ikke haster med at købe et nyt toilet, så er det en god ide at oprette en bruger. Det er gratis, og giver dig mulighed for at oprette en søgeagent. Søgeagenten fortæller dig, når der kommer nye produkter i din yndlingskategori.  

Så er det blot at læne sig tilbage og vente på at det rette toilet kommer på markedet.  

Se alle vores brugte badeværelsesmøbler her.