Skip to content

Brugte radiatorer - bæredygtighed betaler sig

Ældre, brugt hvid radiator af ældre model, som står op af gullig væg med gråt gulvÆldre, brugt hvid radiator af ældre model, som står op af gullig væg med gråt gulv

Leder du efter brugte radiatorer? Så er du kommet til det rette sted.  

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af både brugte radiatorer, men også nye overskuds radiatorer. Overskudsvarer er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med og som aldrig har været brugt.  

Det kan der være mange gode grunde til: Overskudsvarer opstår, hvis der er bestilt for meget til lager, hvis en kunde har lagt en ordre og annulleret den igen, hvis sæsonvarer udgår, eller ikke er blevet solgt, når der kommer en ny model eller produkter på markedet. 


Fælles for overskudsvarerne er, at alle varer er helt nye og ligger på lager hos vores sælgere - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber overskudsvarer, gør du en god handel, du redder varen fra skrot, og du er med til at minimere spild i byggebranchen. 

Du er velkommen til at kontakte vores support, hvis du har spørgsmål til dit køb. Så vil vi hjælpe dig videre i processen.  

Hvorfor du skal købe en radiator brugt

Der er to overordnede fordele ved at købe brugt. Om det er en radiator eller andre brugte byggematerialer.  
Det er en meget mere bæredygtig løsning end at købe nyt. Du vil typisk også få varen til en lavere pris, end hvis du købte en hel ny.

Hvis du kombinerer de to faktorer, så får du et meget stærkt argument for at købe brugt, hvilket aldrig har været mere relevant.  

Brugt hvid radiator som står op af hvid væg. Termostaten er i fokusBrugt hvid radiator som står op af hvid væg. Termostaten er i fokus

Hvor kan du købe brugte radiatorer?

Du kan købe et stort udvalg af brugte radiatorer hos GreenDozer. Hvis du ikke kan finde den rette, så kan du oprette en bruger. Når du har oprettet en bruger, så kan du lave en søgeagent. Du er dermed sikret at få en mail, når der kommer nye radiatorer på hjemmesiden. 

Vi sender vores brugte radiatorer til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vi sender også til ikke-brofaste øer. Du kan læse mere om vores fragt muligheder her.