Skip to content

Brugte plastdøre og PVC-døre

Brugte plastdøre og PVC-døreBrugte plastdøre og PVC-døre

 

På GreenDozer finder du et unikt udvalg af brugte plastdøre. De kan også kaldes PVC-døre, da PVC er en form for plastik. Fordelen ved plastdøre er, at de er nemmere at vedligeholde, hvilket giver dig mere tid til andet i hverdagen.

Hvis du vil finde plastdøre på GreenDozer, kan du filtrere på ‘materiale’ og vælge ‘PVC’. Så får du vist alle vores plastdøre. Du kan også trykke på knappen nedenfor.  


Pris pr. stk

1.250,00 DKK 1.000,00 DKK
Kun  125,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.250,00 DKK 1.000,00 DKK
Kun  125,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

6.250,00 DKK 5.000,00 DKK
Del betalingen op med 

Kun Click & Collect

Gør dit byggeri mere bæredygtigt med en brugt plastikdør 

Når du køber en brugt plastdør, hjælper du med at gøre byggebranchen mere bæredygtig, Hvorfor? Fordi for hvert et brugt byggemateriale vi genbruger, skal vi producere færre nye materialer. Vi mindsker også mængden af spild i byggebranchen, da færre materialer skal deponeres.  Du kan finde både indvendige døre, yderdøre og terrassedøre på GreenDozer.

Se hele vores udvalg af brugte døre her.  

Vi har også en unikt udvalg af brugte plastvinduer, hvis du vil have vinduer med mindre vedligehold.

Fordelen ved plastdøre  

Hvis du er træt af at vedligeholde dine nuværende døre, så vil vi anbefale at du køber en plastdør. Der er minimalt vedligehold, så du kan bruge din tid på andre vigtigere ting. 

Vedligeholdet er begrænset til at du skal rengøre døren i din almindelige rengøring. Dog skal du smøre hængslerne efter behov. Så sikrer du at døren ikke knirker og den er behagelig at bruge. 

Plastdøre er især velegnede til boliger ude ved kysten, da den salte luft og vand kan påvirke materialer som træ og jern.  

Se alle vores brugte byggematerialer her.