Skip to content

Brugte håndvaske til badeværelset 

Brugte håndvaske til badeværelset - se udvalget på GreenDozerBrugte håndvaske til badeværelset - se udvalget på GreenDozer

 

Hvis du vil gøre dit byggeri mere bæredygtigt og muligvis billigere, så kan det være en god ide at bruge brugte håndvaske, når du skal indrette badeværelset.  
Vi fører et stort udvalg af brugte håndvaske fra producenter som Ifö og Oras.

Eftersom vores håndvaske er brugte, så er der stor udskiftning i sortimentet. Hvis du finder en vask, som du forelsker dig i, så skal du handle hurtigt. Ellers så kan du risikere at den bliver købt af en anden.  

Hvis du ikke finder den rette håndvask, så opret en bruger. Det giver dig mulighed at lave en søgeagent, så du får besked, når nye håndvaske bliver tilføjet til kategorien.  


Hvorfor købe en håndvask brugt?  

Hvorfor købe en håndvask brugt? - Se mere på GreenDozerHvorfor købe en håndvask brugt? - Se mere på GreenDozer

 

Der er primært to årsager til, hvorfor du skal købe en brugt håndvask. Årsager kan sågar kombineres. Bæredygtighed bliver mere og mere vigtigt, så mange begynder at prioriterer det højere i deres hverdag.

Når du køber brugt, så forlænger du levetiden på de ressourcer som vi har, hvilket er den mest bæredygtige løsning. Hvis du selv prioriterer bæredygtighed, vil det være en god ide at købe brugt.
Den anden årsag er at du typisk kan spare på at købe en håndvask brugt. Alt efter standen så kan du spare fra 20% til 90% på at købe håndvasken brugt. Du kan spare generelt på dit byggeri ved at købe brugte byggematerialer

Udover ovenstående så kan du også være heldig at finde en unik håndvask, som ikke produceres mere. Et unikum af en vask til dit badeværelse.  

Hvor kommer vores håndvaske fra? 

Vores brugte håndvaske kommer fra professionelle nedbrydere eller andre håndværker, som har nedtaget dem forsigtigt. Typisk håndvaskene komme fra en bygning som skulle rives ned, men man har valgt, hvilket materialer og elementer kunne bruges igen til et nyt byggeri eller renovation.  

Vores materialer kommer derfor ikke fra private, men vi får dem fra samarbejder med virksomheder.