Skip to content

Brugte døre til Nordjylland

Brugte døre - Nordjylland - Se hele udvalget på GreenDozerBrugte døre - Nordjylland - Se hele udvalget på GreenDozer

Mangler du brugte døre i Nordjylland? GreenDozer er platformen for dig. Du finder både indvendige og udvendige døre i vores sortiment af brugte byggematerialer. Det skal være let og gennemskueligt at købe brugte byggematerialer online.

Som virksomhed kan du både købe og afsætte brugte byggematerialer. Som privatperson kan du købe materialer. Hvis du har spørgsmål til platformen, eller en vare som du har fundet, kontakt da vores support. 

 


Gamle døre sendes til Nordjylland

Stort set alle brugte døre du kan finde på platformen, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde døre, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’. Det skyldes at døren har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange døre til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide døren ud, sælges de på GreenDozer, som er en mere bæredygtig løsning.

Brugte døre kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på GreenDozer, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine døre i. Alle dørene på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem. Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af dørens stand. 

Vi sender ofte brugte døre til Aalborg.

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. 

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg.