Skip to content

Brugte døre til Jylland

Brugte døre - Jylland - Se hele udvalget på GreenDozerBrugte døre - Jylland - Se hele udvalget på GreenDozer

Find brugte døre fra hele landet, og få dem sendt til dit projekt i Jylland. Om det så er din fordør eller din byggeplads, så håndterer vi leveringen. Det skal være så let for dig som muligt.  Hvis du prioriterer bæredygtighed i privaten eller i virksomheden, er brugte døre en god måde at gøre dit byggeri mere bæredygtigt på. Genbrug af byggematerialer sænker nemlig det samlede co2 udslip i byggebranchen. Det bliver en større og større prioritet for privatpersoner, virksomheder og lande. 

Hvis du har spørgsmål til platformen eller vores varer, så kan du kontakte vores support. De skal nok besvare alle dine spørgsmål, og hjælpe dig videre i processen.  


Gamle døre sendes til Jylland

Stort set alle brugte døre du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde døre, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’. 

Det skyldes at døren har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange døre til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide døren ud, sælges de på GreenDozer, som er en mere bæredygtig løsning.

Brugte døre kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på platformen, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine døre i. Alle dørene på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af dørens stand.

Vi sender ofte brugte døre til Aarhus, Horsens og Silkeborg

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og sælge brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.