Skip to content

Brugte døre til Horsens

Brugte døre - Horsens - Se hele udvalget på GreenDozerBrugte døre - Horsens - Se hele udvalget på GreenDozer

Vi fører et unikt udvalg af brugte døre, som kan leveres direkte til Horsens. Så hvis du går og leder efter brugte byggematerialer, er du kommet til det rette sted. Du leder, ligesom mange andre, efter mere bæredygtige løsninger til dit byggeprojekt. Bæredygtighed er kommet mere og mere i fokus, og vi hjælper byggebranchen med at følge med.

GreenDozer er skabt for at gøre det lettere at tage det bæredygtige valg. Find hvad du skal bruge. Bestil det online. Få det leveret til din dør. Det har aldrig været nemmere. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment. Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til varerne eller platformen.  


Gamle døre sendes til Horsens

Stort set alle brugte døre du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde døre, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’. Det skyldes at døren har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange døre til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide døren ud, sælges de på GreenDozer, som er en mere bæredygtig løsning.

Brugte døre kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på, kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine døre i. Alle dørene på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af dørens stand. Jo ringere stand, jo billigere vil døren typisk være. 

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores platform gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og sælge brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. 

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.