Skip to content

Brugte døre til Aalborg

Hvid brugt dør som er lukket med en hvid vægHvid brugt dør som er lukket med en hvid væg

Find og bestil din favorit brugte dør på GreenDozer. Så sender vi den til din fordør eller byggeplads i Aalborg. En brugt dør er en mere bæredygtig løsning fremfor en ny dør, da genbrug af eksisterende materialer begrænser vores samlede co2 udslip. 

Hos GreenDozer kan du finde et unikt udvalg af brugte døre. Det gælder både fx indvendige-, udvendige- og branddøre. GreenDozer blev skabt, så det nu er lettere at tage det bæredygtige valg i byggebranchen. Det skal være let at købe og sælge brugte byggematerialer. Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til platformen eller varerne.  

 


Gamle døre sendes til Aalborg

Stort set alle brugte døre du kan finde på markedspladsen, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde døre, som aldrig har været brugte, men som skal sælges som værende ‘brugte’. 

Det skyldes at døren har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange døre til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide døren ud, sælges de på GreenDozer, som er en mere bæredygtig løsning.

Brugte døre kommer i mange forskellige stande, og det vil prisen typisk også afspejle. Når du bruger filteret på hjemmesiden, så kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have dine døre i. Alle dørene på GreenDozer er blevet tjekket igennem for store fejl og mangler. Men der kan være brugsspor og små skader for nogle af dem.

Prisen vil selvfølgelig variere på baggrund af dørens stand. Jo ringere stand, jo billigere vil døren typisk være. 

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Med vores markedsplads gør vi det let at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og sælge brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. Det hele kan klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg. Derfor blev GreenDozer til.