Skip to content

Få sendt brugte byggematerialer til Svendborg

GreenDozer er en platform, hvor både private og virksomheder kan købe genbrugs byggematerialer. Hvis vi skal i gang med at bruge flere genbrugte materialer i byggebranchen, skal det være så let som muligt. Du kan derfor finde varerne online, så du undgår at skulle rundt til en række genbrugspladser for at finde de helt rigtige materialer.  

Om du er privat eller virksomhed, kan du få leveret dine varer direkte til din hoveddør i Svendborg.  

Hvad leder du efter?

Se vores nyeste varer

Bæredygtig byggebranche

Vidste du at byggebranchen står for 39% af verdens CO2 udledning?

Det skal reduceres ved at bygge mere bæredygtigt.

Læse mere her

Overskudsvarer - SvendborgOverskudsvarer - Svendborg

Overskudsvarer

Med overskudsvarer, bidrager vi til at færre varer går til spilde, ved at sikre at nye varer ikke ender som skrot.

Se alle overskudsvarer

Genbrugsvarer - SvendborgGenbrugsvarer - Svendborg

Genbrugsvarer

Gennem genvinding og genbrug af
dele fra nedrivningsprojekter, kan vi give nyt liv til byggematerialer.

Se alle genbrugsvarer

Du kan se alle varerne online 

GreenDozer er en online platform, hvilket betyder at vi ikke har et fysisk varelager, hvor du kan komme ud og se alle varerne. Derimod kan du se billeder af varerne på vores hjemmeside. Vi skal nok hjælpe dig med at finde de rette varer til dit byggeri eller din renovation. Bæredygtighed betaler sig nemlig. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakt vores support. 

Køb og afsæt brugte byggematerialer i Svendborg som virksomhed

Alle vores leverandører er professionelle håndværkere eller andre aktører i byggebranchen. Hvis du ejer en virksomhed, har du mulighed for at afsætte brugte byggematerialer og overskudsmaterialer på GreenDozer.  

Du kan læse mere om dine muligheder som leverandør her

Som leverandør på GreenDozer, kan du være med at gøre byggebranchen mere bæredygtig ved at få afsat dine brugte byggematerialer. GreenDozer er et godt supplement til dine nuværende salgskanaler.  

Siden november 2021 har GreenDozer været den første online platform for professionelle leverandører af genbrugsvarer til byggeriet. Vi får de brugte byggematerialer fra fx nedrivere håndværkere og køkkenfirmaer. Alle prøver at reducere deres spild af byggematerialer, og samtidig realisere værdien af en varer, som de ellers skulle smide ud til skrot. 

Se vores udvalg af brugte døre og brugte vinduer

Hvor kan jeg købe brugte byggematerialer i Svendborg? 

GreenDozer gør det muligt for dig at købe brugte byggematerialer fra hele landet. Du kan nemt navigere rundt i menuen og finde de produkter, som du leder efter. Du kan også søge efter produkterne.

Hvis du ikke kan finde lige præcis de byggematerialer, du leder efter, kan du oprette en bruger på GreenDozer. Når du opretter en bruger, så er det muligt at lave en søgeagent. Søgeagenten sørger for at du får besked, når der kommer nye varer i den valgte kategori.  

Det er en god mulighed, hvis du har særlig interesse i bestemte varer, og du kan altid gerne vil holde dig opdateret, eksempelvis vinduer, håndvaske eller noget tredje. 

GreenDozer leverer til hele landet. Det gælder også ikke-brofaste øer. Du kan læse mere om vores fragt og leveringsvilkår her

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi begynder at bruge brugte byggematerialer til vores byggerier, så kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige. Men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg.

Med vores platform gør vi det lettere at købe og afsætte brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og afsætte brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer. 

Det hele kan endda klares online, så vi undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem.