Skip to content

Få sendt brugte byggematerialer til Kolding

Interessen for brugte byggematerialer stiger, og flere danskere har fået øje på alle de fordele, der er ved at bruge brugte byggematerialer i byggeprojekter og renovationer. GreenDozer er en online markedsplads, hvor du som privat- og erhvervskunde kan købe brugte byggematerialer.

Det gode ved GreenDozer er, at du kan købe alle vare og materialer online og få det hele leveret lige til døren, når du bor i Kolding.  

Hvad leder du efter?

Se vores nyeste varer

Bæredygtig byggebranche

Vidste du at byggebranchen står for 39% af verdens CO2 udledning?

Det skal reduceres ved at bygge mere bæredygtigt.

Læse mere her

OverskudsvarerOverskudsvarer

Overskudsvarer

Med overskudsvarer, bidrager vi til at færre varer går til spilde, ved at sikre at nye varer ikke ender som skrot.

Se alle overskudsvarer

GenbrugsvarerGenbrugsvarer

Genbrugsvarer

Gennem genvinding og genbrug af
dele fra nedrivningsprojekter, kan vi give nyt liv til byggematerialer.

Se alle genbrugsvarer

Du kan se alle varerne online 

GreenDozer er udelukkende en online markedsplads, så det er ikke muligt at se varerne fysisk, før du modtager dem. Til gengæld slipper du for bøvlet ved at hente varerne – alt det sørger vi nemlig for. Vi har nemlig en hurtig levering og leverer lige til døren.

Vi leverer til hele landet. Det gælder også ikke-brofaste øer. Du kan læse mere om vores fragt og leveringsvilkår her

Køb og sælg brugte byggematerialer i Kolding som virksomhed

Alle vores sælgere er professionelle håndværkere eller andre aktører i byggebranchen. Hvis du ejer en virksomhed, har du mulighed for at sælge brugte byggematerialer og overskudsmaterialer på GreenDozer markedspladsen.  

Du kan læse mere om dine muligheder som sælger her

Som sælger på GreenDozer, kan du være med at gøre byggebranchen mere bæredygtig ved at få afsat dine brugte byggematerialer. GreenDozer er et godt supplement til dine nuværende salgskanaler.  

Siden november 2021 har GreenDozer været den første online markedsplads for professionelle sælgere af genbrugsvarer til byggeriet. Vi får de brugte byggematerialer fra fx nedrivere håndværkere og køkkenfirmaer. Alle prøver at reducere deres spild af byggematerialer, og samtidig realisere værdien af en varer, som de ellers skulle smide ud til skrot. 

Hvor kan jeg købe brugte byggematerialer i Kolding? 

Vores markedsplads gør det muligt for dig at købe brugte byggematerialer fra hele landet. Det er nemt navigere rundt i menuen og at finde de produkter, du har behov for. Du kan også søge efter produkterne med søgefunktionen. 

Hvis du ikke kan finde lige præcis de byggematerialer, som du leder efter, kan du oprette en bruger på markedspladsen. Når du opretter en bruger, så er det muligt at lave en søgeagent. Søgeagenten sørger for at du får besked, når der kommer nye varer i den valgte kategori.  

Det er en god mulighed, hvis du har særlig interesse i bestemte varegrupper. På den måde er du altid helt opdateret, hvis der skulle komme nye varer, som passer til dine søgninger.  

Vær med til at reducere byggebranchens CO2 udledning

Byggebranchen står hele 39% af verdens CO2 udledning. Hvis vi at bruger brugte byggematerialer til vores byggerier, kan vi begrænse vores samlede CO2 udledning. Både private og erhvervslivet prøver at blive mere bæredygtige, men det skal være lettere at tage det bæredygtige valg.

Med vores markedsplads gør vi det lettere at købe og sælge brugte byggematerialer. Virksomheder kan både købe og sælge brugte byggematerialer, og private kan købe brugte materialer.

Det hele kan endda klares online, så du undgår at skulle tage ud til fysisk lager for at kigge alle produkterne igennem. I stedet kan du klare det hele fra sofaen.