Skip to content

Brugte badeværelsesmøbler

Vi har et stort udvalg af brugte badeværelsesmøbler fra forskellige sælgere og producenter. Det gælder blandt andet baderumsmøbler, spejle og andet tilbehør. (indsæt links) 
Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til os. 


Hvorfor købe brugte badeværelsesmøbler? 

Du får to fordele ved at købe dine badeværelsesmøbler brugt. 

Den primære fordel er, at du tager et mere bæredygtigt valg. Når du køber brugt, forlænger du levetiden på en eksisterende vare.

Du mindsker dermed behovet for at producerer nye badeværelsesmøbler. Genbrug er en af de mest bæredygtige løsninger, når det kommer til brugen af brugte byggematerialer. 

Den anden fordel er, at det kan være billigere at købe brugt fremfor nyt. Så kan du spare pengepungen, når du skal planlægge et nyt byggeri eller en renovation.  

Hvor får GreenDozer genbrugsvarerne fra?  

Vores brugte badeværelsesmøbler kommer fra professionelle nedrivere. Varene er dermed professionelt håndteret, når de nedrives, så de ikke slides unødvendigt.  
Varerne tages typisk ud af bygninger, som skal rives ned, hvor nedrivere redder baderumsmøbler som kan genbruges.  

Indret badeværelset med brugte materialer

Hvorfor stoppe med kun brugte badeværelsesmøbler? Du kan også bruge fx brugte toiletter, brugte håndvaske og brugte fliser og klinker. Du kan finde de fleste nødvendigheder til badeværelset på GreenDozer. 

Hvis du køber alle materialer og inventaret brugt, så har du muligvis en stor besparelse i sigte. Det kan være en ide at finde materialerne først, og derefter designe, hvordan dit badeværelse skal se ud. Så har du nemlig mere frihed til at stille materialerne, så de passer ind i arealet.  

Det kan være sværere, hvis du starter med en plan, og derefter skal finde brugte materialer og inventar som passer præcist ind dit design.