Skip to content

Sikkerhedsudstyr

    Pas godt på dig selv med sikkerhedsudstyr   Noget du allerhelst skal undgå, når du er i gang med dine gør-det-selv projekter, er at komme galt af sted. Når du planlægger dit næste gør-det-selv-projekt, særligt hvis det er et bygge- eller renoveringsproje...

Mest populære varer

 

 

Pas godt på dig selv med sikkerhedsudstyr

 

Noget du allerhelst skal undgå, når du er i gang med dine gør-det-selv projekter, er at komme galt af sted. Når du planlægger dit næste gør-det-selv-projekt, særligt hvis det er et bygge- eller renoveringsprojekt, er det derfor en rigtig god ide, at starte med at kigge efter sikkerhedsudstyr såsom arbejdshjelme, arbejdsveste samt høreværn.

 

Hos GreenDozer.com finder du sikkerhedsudstyr i professionel, høj kvalitet. Alt vores sikkerhedsudstyr er faktisk helt nye, overskyende varer, som anerkendte, danske grossister ikke kan komme af med til deres faste erhvervskunder. Derfor kan du hos GreenDozer.com få sikkerhedsudstyr i professionel kvalitet til ekstra fordelagtige priser. For at det ikke skal være nok, så er du faktisk også med til at rede varerne fra at ende deres dage som skrot.

 

Hvorfor bruge sikkerhedsudstyr?

 

Vil du sætte dig ind i en bil, hvis du ved at bremserne ikke virker? Nej vel? Det ville faktisk være det samme som at undlade at anvende sikkerhedsudstyr. Sikkerhedsudstyr er ikke kun til professionelle. Nej, sikkerhedsudstyr er også uundværligt under rigtig mange gør-det-selv-projekter, store som små, da det hjælper med at forebygge skader – både nu og på sigt. Det er nemlig ikke alle skader, som kan ses og føles med det samme. Det gælder eksempelvis skader på hørelsen. Du tænker måske ikke så meget over de høje lyde, der kommer fra en slagboremaskine eller vinkelsliber, men de kan faktisk medføre konsekvenser på sigt. Bliver dine øre ofte udsatte for høje lyde, er der nemlig risiko for at udvikle hørenedsættelse eller tinnitus. Det kan dog undgås ved brug af høreværn.

 

Det er desuden en rigtig god ide at bruge en arbejdshjelm, hvis du skal udføre arbejde, hvor der er risiko for hovedskader. Faktisk forholder det sig sådan, at en ud af fem der får en hovedskade ender med at få varige mén. Med en arbejdshjelm kan du dog slippe med lidt hovedpine, hvis uheldet skulle være ude.

 

Det er altså en god ide at ansakffe sikkerhedsudstyr som høreværn eller arbejdshjelme hvis:

 

  • Du skal anvende larmende maskiner
  • Der er risiko for hovedskader
  • Du kan falde ned fra en højde eksempelvis en stige eller et stillads

 

 

Køb dit sikkerhedsudstyr hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

 

Hos GreenDozer.com finder du sikkerhedsudstyr i professionel kvalitet til rigtig gode priser. Når du køber dit sikkerhedsudstyr hos os, kan du være med til at bekæmpe skrot i byggebranchen, da vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister, som de ikke har kunnet sælge til deres eksisterende kunder. Grossister og byggemarkeder har nemlig ofte svært ved at komme af med mange helt nye, overskydende varer, og derfor ser de ikke andre udveje end at skille sig af med det hele ved at smide det ud. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du kunne tænke dig at modtage nyheder om vores varierende sortiment af helt nye, overskydende varer heriblandt arbejdstøj, sikkerhedssko og sikkerhedsudstyr.