Skip to content

Arbejdstøj

  Klæd dig på til jobbet med arbejdshandsker og arbejdstøj Når de beskidte job skal klares, kræver det den helt rette påklædning. I stedet for at hoppe i dine yndlingsjeans næste gang du skal i gang med et nyt gør-det-selv projekt, kan du med fordel investere i s...

Vælg underkategori

Mest populære varer

 

Klæd dig på til jobbet med arbejdshandsker og arbejdstøj

Når de beskidte job skal klares, kræver det den helt rette påklædning. I stedet for at hoppe i dine yndlingsjeans næste gang du skal i gang med et nyt gør-det-selv projekt, kan du med fordel investere i smart og praktisk arbejdstøj. Med rigtigt arbejdstøj samt gode, solide arbejdshandsker undgår du at slide hul i dine hverdagsbukser eller få maling på din pæne, hvide T-shirt. Du sikrer samtidig, at du er komfortabelt klædt på til opgaven forude.

Hos GreenDozer.com finder du arbejdstøj og arbejdshandsker i høj, professionel kvalitet til fremragende priser. Du kan trække i arbejdsbukserne med god samvittighed – vores arbejdstøj er nemlig, ligesom resten af vores varierende sortiment, helt nye, overskydende varer der stammer fra anerkendte, danske grossister. Du kan derfor få skarpe priser på dit nye arbejdstøj eller dine nye, praktiske arbejdshandsker samtidig med, at du hjælper med at rede varerne fra at ende som skrot.

Træk i det rette arbejdstøj

Det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad for noget arbejdstøj du rent faktisk bør investere i. Et godt sted at starte er at kigge efter nogle gode arbejdshandsker. Arbejdshandsker har til formål at beskytte dine hænder, som jo bliver udsat for lidt af hvert under forskellige bygge- og renoveringsprojekter. Her bør du overveje, hvilken type arbejde handskerne skal bruges til. Hvis du for eksempel skal håndtere skrappe kemikalier, skal du kigge efter arbejdshandsker, der egner sig til netop det formål. Du finder også arbejdshandsker, der er varmeisolerende, hvis du skal arbejde udenfor i koldt eller vådt vejr.

Det er desuden en god ide at anskaffe nogle slidstærke arbejdsstrømper. Med rigtige arbejdsstrømper undgår du at slide hul på dine hverdagssokker, når du træsker rundt i dine sikkerhedssko, samtidig med at du sikrer optimal komfort til dine fusser. Arbejdsstrømper hjælper nemlig med at håndtere fugt og regulere varmen omkring dine fødder, så du undgår at ende med kolde, våde fødder og sure sokker.  

Når du har styr på arbejdshandsker og arbejdsstrømper, kan du se dig omkring efter gode, robuste arbejdsjakker. En god, slidstærk arbejdsjakke er uundværlig, da den beskytter dig mod vind og vejr, så du har større chance for at undgå den berygtede mandeinfluenza, hvis du skulle havne ude i regn- eller snevejr.

Køb arbejdshandsker og arbejdstøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du køber dine nye, praktiske arbejdshandsker og andet arbejdstøj hos GreenDozer.com, er du faktisk med til at bekæmpe skrot i byggebranchen. Det forholder sig nemlig sådan, at mange helt nye, fejlfri varer ender på lossepladsen, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder. Du er altså med til at bidrage til mere bæredygtighed i Danmark og samtidig sørge for, at arbejdstøjet får nyt liv. Hvis du godt kunne tænke dig, at læse mere om hvordan produktion påvirker klimaet og bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du gøre det her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil modtage super skarpe tilbud samt få besked om nye varer i vores varierende sortiment.