Skip to content

Arbejdssko

    Arbejdssko og sikkerhedssko   Der er god grund til at passe godt på dine fusser, da de jo skal bære dig gennem livet. Derfor er det klogt at investere i gode arbejds- eller sikkerhedssko, når du alligevel er på jagt efter den helt rigtige arbejdsjakke. I mange...

 

 

Arbejdssko og sikkerhedssko

 

Der er god grund til at passe godt på dine fusser, da de jo skal bære dig gennem livet. Derfor er det klogt at investere i gode arbejds- eller sikkerhedssko, når du alligevel er på jagt efter den helt rigtige arbejdsjakke. I mange forskellige erhverv, men også under mange større hjemme- og renoveringsprojekter, er arbejdssko og sikkerhedssko en nødvendighed. Arbejdssko og sikkerhedssko er nemlig en sikker havn for dine fødder, hvis uheldet er ude.   

 

Hos GreenDozer.com finder du sikkerhedssko og arbejdssko samt lækre arbejdsstrømper i professionel, høj kvalitet. Vores arbejdssko og sikkerhedssko er noget helt særligt. De er ligesom resten af vores sortiment helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Køber du dine nye arbejdssko hos os, passer du både godt på dine fødder samtidig med, at du hjælper med at redde varerne fra skrot.

 

Stil krav til dine arbejdssko og sikkerhedssko

 

Når du køber dine nye arbejdssko eller sikkerhedssko, skal du være sikker på, at de lever op til kravene for værnefodtøj fra arbejdstilsynet – især hvis de skal bruges til erhverv. Det inkluderer blandt andet at de er certificerede efter den europæiske standard for sikkerhedsfodtøj. Der skelnes også mellem arbejdssko og sikkerhedssko. Sikkerhedssko, herunder sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler, skal være udstyret med en tåkappe, som beskytter tæerne mod tunge, faldende genstande samt klemning. Tåkappen fremstilles typisk i enten stål eller aluminium, hvilket gør dem stærke og holdbare. Hvis du gerne vil undgå, at dine arbejdssko bliver alt for tunge, kan det være en fordel at vælge aluminium fremfor stål. Aluminium er nemlig op til 50% lettere, men besidder de samme gode, beskyttende egenskaber.

 

Arbejdssko behøver ikke nødvendigvis en tåkappe, men skal stadig besidde en række værneegenskaber. For eksempel skal de have en værnesål, som beskytter, hvis du træder på skarpe genstande som glas eller søm. Desuden skal sålen på både dine sikkerhedssko og arbejdssko være skridsikre og stødabsorberende, så du undgår at overbelaste kroppen. Du kan også tjekke om skoene er isolerende, så dine fødder beskyttes mod varme og kulde. Det kan nemlig være en kæmpe fordel, hvis du skal arbejde udenfor i uforudsigeligt vejr.

 

Køb arbejdssko og sikkerhedssko hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

 

Når du køber dine nye arbejdssko og sikkerhedssko hos GreenDozer.com, gør du en god handel, men du hjælper faktisk også med at bekæmpe skrot. Flere af varerne i vores sortiment er nemlig helt nye overskudsvarer, der stammer fra anerkendte, danske grossister, som ikke kan sælge dem til deres faste erhvervskunder. Hvis det ikke var for dig, ville disse varer ende deres dage som skrot. Når du handler hos GreenDozer.com, hjælper du derfor med at bekæmpe skrot.

Ønsker du at blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil modtage super gode tilbud samt info om vores varierende sortiment.