Skip to content
Overskudsvare

3/4" Reduktionsventil 0,5-6 bar M/M

SKU: 93-31419 / Mærke: Bjørn Hammer

Messing trykreduktionsventil med messing membran, rustfrit stålsæde,manometerslutning på begge sider, NBR O-ring, M/M tils...

Producentens varenr.: 143.34
VVS nr: 433949006
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Messing trykreduktionsventil med messing membran, rustfrit stålsæde,
manometerslutning på begge sider, NBR O-ring, M/M tilslutning og trykkompenserende system.

Max. Input : 25 bar
Udgangstryk : fra 0,5 til 6 bar, forudindstillet til 3 bar.
Max. temperatur 80° C.
Manometertilsutning : 1/4"
Vand.
Material : CW617N messing legering.
Egenskaber materiale : Det er i overensstemmelse med kravene i 4MS-gruppen for materialer i kontakt med drikkevand. Det kan bruges til fremstilling af: ventiler, vandhaner, tilbehør til VVS og opvarmning.

 

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores sælgere har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores sælger et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, sælgerne og klimaet.